Ilmoittautuminen

Siirry tästä suoraan sähköiseen ilmoittautumisohjelmaan

Jäseneksi ilmoittautuminen tapahtuu kaudesta 2017-2018 alkaen Hoika-järjestelmän kautta. Huomioithan, että joihinkin jumppiin täytyy ilmoittautua etukäteen tekstiviestillä (merkitty aikatauluihin erikseen). Ilmoittautuminen kauden 2018-2019 jumppiin alkaa maanantaina 20.8. klo 8. Hoikaan pääset tästä.

Kun ilmoittaudut jumpparyhmään, liityt samalla Kangasalan Naisvoimistelijat ry:n jäseneksi.
Yhdistyslain mukaisesti seuran on pidettävä jäsenistään luetteloa eli jäsenrekisteriä.
Jäsenrekisteri on henkilötietorekisteri, johon sovelletaan henkilötietolakia. Kangasalan Naisvoimistelijat ry:n tietosuojaseloste.

Ilmoittautumisohjeet
Jos käytät palvelua ensimmäistä kertaa, rekisteröidy ensin HOIKA-jäsenrekisteriohjelman käyttäjäksi. Laita tunnukset talteen myöhempää käyttöä varten.
Jos olet aiemminkin käyttänyt palvelua, olet jo saanut käyttäjätunnuksen (=sähköpostiosoitteesi) ja salasanan kirjautumista varten.

1. Kirjaudu sitten sisään palveluun ja ilmoittaudu haluamaasi ryhmään.
lapset ja nuoret, 4-18 -vuotiaat
HUOM! Telinejumppatunneille ilmoittauduttava tekstiviestillä ensin!
(50€, perheen toinen lapsi 20€, seuraavat saman perheen lapset 15€)
naiset (85€)
ikivireät (45€)
miehet (55€)

2. Ilmoittautumisen jälkeen vahvistustiedot ja lasku lähetetään sähköpostiisi (laskun voi tarvittaessa myös tulostaa).

3. Maksa lasku käyttäen siinä olevaa viitenumeroa. Ota maksukuitti mukaan ensimmäiselle jumppakerralle. HUOM! Hinta kattaa koko kauden, syksy 2017-kevät 2018. Saat maksukuittia vastaan jäsenkortin. Samalla maksulla voi käydä kaikilla saman maksuryhmän jumpilla.

Vapaaehtoisen Jumppaturva-vakuutuksen voi ottaa lisäämällä 6€ jumppamaksuun ja laittamalla sähköpostiviestin sihteerillemme: ookkerit@saunalahti.fi. Jos ilmoittautumisessa tai laskutuksessa on ongelmia, ota yhteyttä: jumppa@kangasalannaisvoimistelijat.fi.

Ongelmat eivät haittaa jumpalla käymistä, voit huoletta osallistua tunneille!