Yhteystiedot

Puheenjohtaja Hanna Lahdelma, 050-3217316
Sihteeri Tiina Åkerblad, 0405584062
Rahastonhoitaja Seija Heikkilä, 0400 628879 (ilt.)
Kaikki jumppatiedustelut Marjatta Tiitola, 040 8221057 (päivisin)
Sähköposti jumppa@kangasalannaisvoimistelijat.fi

Kangasalan Naisvoimistelijat toimii vapaaehtoisvoimin, joten emme voi taata jatkuvaa puhelin- ja sähköpostipäivystystä. Salivuoroperuutuksista ilmoitamme mahdollisimman pian netti- ja Facebook-sivuilla.

Voit ottaa yhteyttä myös jättämällä alla olevaan kommenttilaatikkoon kommentin. Huomioithan, että kaikki kommentit ovat julkisia.
 

Tule mukaan jumppaan!

14 replies on “Yhteystiedot”

  1. Anni

   Hei,

   Klikkaa nettisivuilla logon alta löytyvistä otsikoista ”Aikataulut 2017-2018” ja vieritä sivua alaspäin. Siellä ne ovat 🙂

 1. Marja Pelkonen

  Hei! Onkohan Kangasalla jonkin tahon järjestämää voimisteluryhmää ihmisille, joilla on kehitysvamma tms rajoite osallistua tavalliseen jumppaan?
  Parikymppinen tyttömme muutti keväällä Isolukontien varrelle Kuussalongin asumispalveluyksikköön, jossa voisi varmaan järjestää liikuntaa pienelle ryhmälle esim kerhohuoneessa ilman erillisen tilan kustannuksia.
  Toivon että tieto kauttanne leviää ja oma jumpparyhmä saadaan aloittamaan kivaa liikuntaa!

 2. Jaana Ketola

  Hei,
  tyttäreni olisi kiinnostunut tanssillisesta voimistelusta (12-15v). Onko ensimmäiselle tunnille mahdollista tulla kokeilemaan ilman ilmoittautumista ja maksua?

  1. KNV Author

   Hei! Jos ilmoittautuu mukaan vasta kevät kaudella ei tarvitse maksaa koko kauden hintaa. Hinnasto kohdasta löytyy pelkän kevään hinnat myös. Tervetuloa mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *